• Amber onderzoekt.. de perfecte master samenstellen met Joort Visser (podcast)

In deze aflevering van de podcastserie ‘Amber onderzoekt’, gaat studente Amber van ’t Veen in gesprek met Joort Visser, jaarcoördinator bij de master, over Blendend Learning.

“Blended learning was twee jaar geleden een hype, omdat we opeens online les moesten geven, maar het gaat bij blended learning om veel meer dan alleen digitaliseren. Het staat eigenlijk voor goed onderwijs waarbij het klaslokaal wordt verlengd. Om tijd- en plaatsonafhankelijk studeren met verschillende werkvormen.

Bij de master Legal Management zijn al een tijdje bezig om het onderwijs meer blended te maken; een klassieke manier van lesgeven sluit niet aan bij het praktijkgerichte van de master. Daarnaast zijn we, samen met de docenten, aan het kijken hoe we de samenhang tussen de vakken kunnen verbeteren. Vergelijk het met wetenschappers die naar een olifant kijken: de een kijkt vanuit zijn/haar specialisme naar de slurf, de ander naar de oren etc., en niemand ziet het totaalplaatje”.

Wil je weten hoe de integratie tussen de vakken en blended learning bij de master Legal Management in gang wordt gezet? Beluister dan de podcast.

Creative Commons License

Gerelateerde documenten:

© Onderwijslab faculteit Maatschappij en Recht 2024