• Good practice: Student en docent over formatief toetsen in Brightspace

Altijd al een voorbeeld willen zien van hoe je de tool quizzes kan inzetten in je onderwijs? En wil jij weten wat studenten hier nou eigenlijk van vinden? Lees en kijk dan snel verder!

In dit artikel vind je twee video’s. Allereerst vind je een kennisclip waarin een docent en een student van HBO-Rechten vertellen over hoe de tool quizzes in Brightspace is ingezet. Interessant is om te horen hoe feedback van studenten heeft bijgedragen aan het aanpassen van de instellingen van de quizzes.

Tip: klik op deze link om het filmpje direct beeldvullend te bekijken.

 

 

Mocht je geïnspireerd zijn en de tool zelf ook willen inzetten in je onderwijs, bekijk dan ook onderstaand filmpje. Hierin vind je instructies over hoe je een quiz kunt instellen in Brightspace.

 

 

Dit artikel is onderdeel van een reeks waarin docenten en medewerkers van de FMR vertellen hoe zij (een functionaliteit van) Brightspace gebruiken binnen hun opleiding en/of vak. Maak je zelf gebruik van functionaliteiten binnen Brightspace die je graag wil delen in een artikel op O-lab? Of heb je een verzoek met betrekking tot een onderwerp? Stuur ons een mailtje via brightspace-fmr@hva.nl. Ook als je vragen hebt over dit artikel kun je ons via bovenstaand mailadres bereiken.

Creative Commons License

Gerelateerde documenten:

© Onderwijslab faculteit Maatschappij en Recht 2023