• Binding in blended onderwijs: good practices van FMR-collega’s

  • De mate waarin een student zich verbonden voelt met medestudenten, docenten en staf van de opleiding heeft invloed op het studiesucces en is een buffer tegen uitval. Dit onderwerp stond voor de pandemie al hoog op de agenda, maar met de veranderende context van meer digitaal/blended onderwijs verandert ook de manier waarop je binding met en tussen studenten kunt bevorderen.

    De afdeling Onderwijs en Onderzoek van de Faculteit Maatschappij en Recht (O&O|FMR) heeft afgelopen studiejaar gewerkt aan een onderzoek naar binding in blended onderwijs. Nadat we een poster (zie onderaan deze pagina) hebben opgeleverd met tips en tricks over binding in blended onderwijs, hebben we onlangs de good practices van FMR-collega’s rond dit onderwerp gebundeld.

    Ben jij nieuwsgierig naar de good practices? Lees dan snel verder via https://rise.articulate.com/share/y-2fAMFPJJWtOMSvDQqrKeMAE_ev0Jya.

    Heb je vragen? Neem dan contact op met Sam Selling (s.f.c.selling@hva.nl), Marianne Kok (m.kok@hva.nl) of Priscilla de Meij (p.l.d.de.meij@hva.nl).

Creative Commons License

Gerelateerde documenten:

© Onderwijslab faculteit Maatschappij en Recht 2024